VION Convenience GmbH onder de hamer

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: VION Convenience GmbH onder de hamer

Internationaal opererend online veilingbedrijf Industrial Auctions B.V. organiseert in juni een grote veiling in de foodsector. Op dinsdag 17 juni en woensdag 18 juni 2014 vindt de online veiling plaats van machines en inventaris voor de foodbranche wegens sluiting van een bedrijfsonderdeel van VION Food Group te Wunstorf (DE) vorig jaar.

In augustus 2013 zette VION, één van Europa’s grootste bedrijven in de foodsector, het bedrijfsonderdeel diepvriesproducten te Wunstorf in de verkoop. VION wil zich concentreren op de kernactiviteiten: het slachten van runderen en varkens. De vestiging in Duitsland die diepvriesproducten, sauzen, worsten, soepen en kant-en-klaar maaltijden produceerde paste daarmee niet meer in hun beleid en dus ging de vestiging in de verkoop. De vestiging werd echter niet verkocht en moest daarom gesloten worden.

In 2014 is besloten om de inventaris van VION Convenience Producten te veilen. De online veiling wordt georganiseerd door veilingbedrijf Industrial Auctions. Industrial Auctions is gespecialiseerd in het veilen van machines, inventaris en goederen, met name in de foodindustrie. Iedereen die goederen wil kopen of verkopen, kan bij het bedrijf terecht. Industrial Auctions veilt meer dan 3000 items, waaronder vleesmolens, transportbanden, vriezers, vulmachines en snijmachines.

De veiling vindt plaats op dinsdag 17 juni en woensdag 18 juni 2014. Kijkdagen zijn van 11 t/m 14 juni 2014 op de locatie in Wunstorf (Duitsland). De aankoop van machines en/of inventaris kan alleen via de website van Industrial Auctions.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark