Vereniging Industrie Pers op Industriële Week

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Op de vakbeurs Industrial Automation & Drives, tesamen met de vakbeurzen Industrial Processing en Macropak van 2 tot 5 oktober in Jaarbeurs Utrecht, kunnen (technische) journalisten en voorlichters elkaar ontmoeten op de VIP-stand 02.A110. Ook andere beursbezoekers zijn hier natuurlijk van harte welkom voor een kennismaking met de Vereniging Industrie Pers. Op de stand liggen diverse industrievakbladen die de bezoeker in kan kijken.

Vereniging Industrie Pers in een notendop
Binnen Vereniging Industrie Pers (VIP) delen ruim honderd leden professionele interesse in techniek en industrie. Daar willen we iedereen en vooral potentiële leden mee laten kennismaken.

De afgelopen jaren keken de VIP-leden niet alleen over de grenzen van technische disciplines heen, maar ook over de grenzen van de eigen uitgeverij, technisch communicatiebureau of industriële onderneming. De vereniging organiseert daarvoor zowel bedrijfsbezoeken als sociale/recreatieve activiteiten, van een bezoek aan de E.ON-centrale of het Europese Parlement in Brussel tot aan een funbuggyrace of een zeilevenement. Ontspannen evenementen, vooral bedoeld om elkaar te leren kennen en informeel te netwerken.

Geïnteresseerden die toegevoegde waarde aan de VIP kunnen bieden, maar ook zij die denken dat VIP iets voor hen kan betekenen, nodigen we hierbij van harte uit naar het Feda/VNU/VIP-paviljoen op de IA&D te komen en ons het hemd van het lijf te vragen.
In deze centrale ‘Perskamer’ op de Industriële Week staan van 2 t/m 5 oktober afwisselend VIP-leden om te vertellen wat de VIP hen biedt. Ze beantwoorden graag alle vragen.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark