Van Beek BeursMap voor Solids Antwerpen

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Op woensdag 6 en donderdag 7 april vindt in de Antwerp Expo de beurs Solids 2011 plaats. Deze beurs toont u alle belangrijke aanbieders van oplossingen en tools voor de behandeling van bulkgoederen zoals poeders en granulaten. De beurs wordt kracht bijgezet door een uitstekend conferentieprogramma met onder andere een Atex Forum en EHEDG workshops.

Van Beek en Celsius zullen uiteraard niet ontbreken op deze beurs! Met een stand van 32m² zullen wij u wederom alles vertellen met betrekking tot onze schroeftransporteurs, schroefwarmtewisselaars en bulkwagenvullers.

Vorig jaar was onze Beursmap, de digitale beursplattegrond van de Industrial Processing 2010, een groot succes dus brengen we u nu de versie voor de EasyFairs Solids in Antwerpen. De BeursMap app voor de Iphone en Ipad laat u gemakkelijk uw weg vinden naar de verschillende stands en bevat informatie over de bedrijven die er exposeren.

Zoek een bedrijf en zie direct waar u dit bedrijf kunt vinden op de interactieve plattegrond van de beurs! Maar natuurlijk heeft u zo ook alle gegevens van standhouders direct bij de hand en kunt u zien welke stands voor u de moeite waard zijn om te bezoeken.

Download de gratis app via de externe link.
Voor een volgende beurs ontvangt u automatisch en gratis weer een update van onze BeursMap.

Wij zien u graag op 6 of 7 april aanstaande, ons standnummer is 2100.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Van Beek BeursMap voor Solids Antwerpen

Van Beek

Van Beek uit Drunen is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvaststalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Van Beek ontwerpt... Lees meer