Vacuümtechnologieën voor de kunststof- en rubbervervaardiging

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Busch presenteert de pompprincipes voor pneumatisch transport en extruder ontgassing op de beurs `Plastics Innovations Benelux`, in de Antwerp Expo op 29 en 30 maart 2006.

De Mink klauwenvacuümpomp is ontwikkeld voor toepassingen en processen waar olievrije werking van belang is. De contact- en olievrije werking van de Mink heeft als resultaat dat de pomp onderhoudsvrij is en weinig slijtage vertoont. Capaciteiten: 50 – 580 m³/h bij 20 mbar(a) tot 3 bar(a).

Ook is de R 5 oliegesmeerde draaischuifpomp ook op de stand van Busch aanwezig. Kenmerkend voor deze pomp is de bedrijfszekerheid, de uitstekende waterdamp verdraagzaamheid en het eenvoudige ontwerp. Capaciteiten: 3 – 1920 m³/h bij vacuümniveau tot 0,1 mbar(a).

De Samos zijkanaalventilator is het derde type vacuümpomp die op de stand te vinden is. De Samos is gebouwd voor pneumatisch transport en voor toepassing binnen de kunststof- en rubberindustrie. Ook de Samos heeft een contactvrije werking. Capaciteiten: 50 – 2320 m³/h bij -445 mbar tot +560 mbar.

De Dolphin vloeistofringvacuümpomp completeert de serie tentoongestelde vacuümpompen. Een hoge betrouwbaarheid voor vochtige en verzadigde gassen en dampen zijn kenmerkend. De pomptemperatuur blijft laag en onderhoudskosten zijn minimaal. Capaciteiten: 21 – 1908 m³/h bij een vacuümniveau tot 33 mbar(a)

Standnummer 308
easyFairs Plastics Innovations Benelux
Antwerp Expo
29 en 30 maart 2006.

Vraagt u ons naar gratis toegangskaarten.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark