USP introduceert Safety Express Program in Nederland

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

De zomermaanden zijn inmiddels aangebroken, een tijd waarin veel fabrieken tijdens een gehele of gedeeltelijke zomerstop het noodzakelijk onderhoud aan machines plannen. Vaak vereist dit extra lockout-tagout materiaal om alle machines te kunnen isoleren en de veiligheid van het gehele team te kunnen garanderen.

Elk jaar ontvangen we veel last-minute aanvragen wanneer bedrijven zich realiseren dat ze niet genoeg vergrendelingen en sloten in huis hebben om alles volledig veilig te kunnen stellen. De vertraging die hierdoor wordt opgelopen heeft een nadelig effect op de productiviteit en bovendien gaan er veel manuren verloren.

Onze webshop lockout-tagout-shop.com heeft de meeste producten uit voorraad leverbaar.

Bovendien kunnen grote op maat gemaakte bestellingen zoals hangsloten met een hoofdsleutel en sets van persoonlijke hangsloten (gelijksluitend) via ons unieke “Safety Express Program” binnen 5 werkdagen worden geleverd.

Met zowel Master Lock als Brady in ons assortiment bieden wij u een totaalpakket aan lockout-tagout producten. Bestellen van lockout-tagout materiaal kan op rekening en eenvoudig via onze webshop of uiteraard gewoon via de bekende wegen zoals e-mail of fax.

Onze (trapped key) interlocks en veiligheidsschakelaars van Fortress Interlocks kunnen volledig klantspecifiek op maat worden geconfigureerd en gegraveerd en met deze dienst binnen maar liefst 3 werkdagen af-fabriek worden geleverd.

Geschreven door

Unique Safety Products (USP)

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn getest tot meer dan 1.000.000 handelingen en ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder... Lees meer