USP introduceert nieuwe webshop voor veiligheidsschakelaars

Laatste wijziging: 8 mei 2023

Als opvolging op het bewezen succes van de online verkoop van lockout-tagout producten heeft USP haar online verkoopactiviteiten uitgebreid met een nieuwe webshop met een compleet gamma aan onder andere veiligheidsschakelaars, deurvergrendelingen, besturingen en scanners.

Via onze nieuwe webshop bestelt men makkelijk en eenvoudig online de juiste schakelaar door het slim toepassen van categorieën, filters en opties. Klanten kunnen het gekozen product vervolgens volledig naar behoefte configureren (spanning, werking, montageopties etc). Daarnaast biedt USP ondersteuning via een live-chat applicatie waar klanten direct antwoord krijgen op al hun reguliere of technisch inhoudelijke vragen. Uiteraard kan men ook telefonisch contact opnemen met één van de specialisten.

USP is sinds 2010 exclusief dealer van Fortress Interlocks binnen Nederland en breidt met deze webshop haar productgamma uit met gerenommeerde merken als Pilz (contactloze veiligheidssensoren) en Steute (ATEX veiligheidsschakelaars). Dankzij deze aanvulling is er een passende oplossing voor vrijwel iedere situatie beschikbaar en kan USP volledig voldoen aan de wensen en/of voorkeuren van de eindgebruiker. Voor (gecompliceerde) maatwerk oplossingen kan men een offerte aanvragen welke uiterlijk binnen 1 werkdag toegestuurd wordt.

Betalen kan op rekening of via een van de vele online betaalmethoden en de meeste producten zijn snel uit eigen voorraad leverbaar.

Geschreven door

Unique Safety Products (USP)

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn getest tot meer dan 1.000.000 handelingen en ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder... Lees meer