USP introduceert nieuw bedrijfsonderdeel: USP Lubricants

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Unique Safety Products, reeds enkele jaren een toonaangevend leverancier van kwalitatief hoogwaardige (machine)veiligheidssystemen en lockout tagout materialen, breidt het aanbod van producten uit met industriële smeermiddelen van Total onder de naam USP Lubricants.

Met de lockout tagout producten en consultancy activiteiten voor het opstellen en implementeren van een gedegen lockout tagout procedure is USP de afgelopen jaren steeds meer betrokken bij het (groot) onderhoud en de fabrieksstops binnen industriële bedrijven. Vanuit deze bedrijven is de behoefte naar een ontzorgende partner sterk toegenomen en door eerdere samenwerking bij projecten zoals de Nieuwe Botlekbrug hebben USP en Total besloten de handen ineen te slaan en een samenwerking te starten.

USP is per 01-01-2016 een nieuwe industriële partner geworden voor de industriële smeermiddelen van Total. Op die manier streeft USP er naar haar klant nog beter te kunnen bedienen en te kunnen ontzorgen bij het veilig en probleemloos laten draaien van de machines. Robert van de Ven van USP: “Met onze veiligheidsproducten vertegenwoordigden wij altijd al producten van zeer hoge kwaliteit. Wij zijn dan ook enorm blij dat wij onze diensten en ons aanbod kunnen uitbreiden met de kwalitatief hoogwaardige en gespecialiseerde producten van Total. Een absolute aanwinst voor ons als bedrijf, maar zeker ook voor onze klanten!”

“Dat veiligheid steeds verder doordringt binnen alle gelederen van de industrie mag inmiddels duidelijk zijn. Ook bij Total staat veiligheid hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek gegaan naar een partner die veiligheid en onderhoud met elkaar kan combineren. USP is daarin de schakel die deze 2 zaken met elkaar verbindt.”, aldus Babak Farshchi, Sales Engineer van Total.

Stilstand van machines is kostbaar. USP en Total helpen u graag om deze stilstand tot een minimum te beperken. Door middel van veilige, snelle en betrouwbare veiligheidsoplossingen en goede smeermiddelen voorkomt u onnodige stilstand.

Veilig werken begint bij een goed draaiende machine.

Geschreven door

Unique Safety Products (USP)

Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn getest tot meer dan 1.000.000 handelingen en ontworpen voor jarenlang probleemloos gebruik onder... Lees meer