Update cursus: Explosieveiligheid

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Deze cursus geeft een gedegen overzicht van veel aspecten van explosieveiligheid. De cursus is ruwweg uit drie delen opgebouwd: een dag theorie, een dag preventie en een dag beveiliging. De cursus heeft binnen het PaON-programma een lange traditie en wordt jaarlijks ge-update naar de huidige stand van inzichten in het vakgebied en aan de hand van de ruime praktijkervaring van de docenten.
Tijdens deze cursus wordt veel tijd ingeruimd voor praktische workshops en het gezamenlijk uitwerken van cases. Daarnaast bestaat ruime gelegenheid problemen uit de eigen bedrijfs-praktijk met de docenten te bespreken.

Bestemd voor
U heeft, hetzij via een advies- of managementfunctie, hetzij door betrokkenheid bij proces- of productontwerp, te maken met de veilige bedrijfsvoering van processen waarin brandbare en dus explosiegevaarlijke gassen, dampen, vloeistoffen en poeders geproduceerd, verbruikt, getransporteerd of opgeslagen worden.

Resultaat
U bent na de cursus in staat procesinstallaties en arbeidssituaties te beoordelen op explosiegevaar; u kunt realistische oplossingen formuleren.

Klik op de onderstaande link en ga naar opleidingenkalender op de PaON-website voor meer informatie.

Geschreven door

PAO Techniek en Management

PAO Techniek en Management PAO Techniek en Magement (PAOTM) organiseert postacademisch onderwijs op het gebied van onder andere procestechniek, data analyse en statistiek, milieu en veiligheid en persoonlijke effectiviteit en... Lees meer