Ultradunne Digitale Paneelmeters

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ultradunne Digitale Paneelmeters

Isotron Systems introduceert de 47NLV en 47NLVT displays van het kwaliteitsmerk M-System. Deze digitale paneelmeters hebben een 1/8 DIN-formaat (96 x 48 mm) en zijn uitgerust met een 4½ digit-uitlezing. De meters zijn voorzien van een gelijkspanning- of gelijkstroomstroomingang.

Eenvoudige montage
De ultradunne meter die slechts 18,5 mm (0,73”) dik is, kan op de voorzijde van een paneel worden gemonteerd zonder dat deze achter het paneel uitsteekt. Alleen de elektrische bedrading zal door een 30 mm standaardgat worden gevoerd en in het paneel worden aangesloten. Deze gatmaat heeft dezelfde maatvoering als waar drukknoppen en indicatielampjes worden gemonteerd. Hierdoor kunnen de standaard gatenboren of gatenpons worden gebruikt om de identieke gaten in het paneel te maken. Dit bespaart natuurlijk enorm op de kosten en tijd voor de installatie van het display.

Minimale inbouwdiepte
Vergeleken met de conventionele panelmeter kan de 47NL-series substantieel inbouwruimte in het bedieningspaneel verminderen. De elektrische bedrading van de aansluitklemmen aan de achterzijde van de 47NLV kunnen direct neerwaarts worden geplaatst zodat de vlakke achterzijde van het display direct op het paneeloppervlak kan worden geplakt. Dit kan zelfs middels een magneet. Voor gebruikers die er de voorkeur aangeven om schroefaansluitingen te gebruiken, kan de 47NLVT eenvoudig worden verbonden met het speciale aansluitblok dat aan de achterzijde van het display kan worden gemonteerd.

Het display
Het duidelijke en heldere 16 mm display van de 47NL is in verschillende kleuren (rood, oranje, groen, blauw en wit) leverbaar. De waarden op het display zijn schaalbaar tussen -19.999 en 19.999 met selecteerbare decimale puntpositie. Hoog/laaglimiet zijn als alarmuitgangen beschikbaar.

Geschreven door

Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in Nederland, België en Luxemburg. Ons gamma bevat oa Cognex, PMA,... Lees meer