Uitnodiging Machevo Connect 22 november 2022

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitnodiging Machevo Connect 22 november 2022

Eindelijk, na twee jaar weer een heuse Machevo Connect zoals u van hen gewend bent! Het succes van de voorgaande jaren gaat u ook deze keer evenaren. U bent van harte welkom op dinsdag 22 november a.s. in het Evoluon in Eindhoven. Machevo heeft als traditie om een bekende dagvoorzitter van kaliber te regelen, die ook dit jaar voortgezet wordt. Deze editie zal presentatrice en actrice, Marit van Bohemen, die rol op zich nemen. Met een intrigerend sprekersprogramma, trefzekere connect-borrel en een overheerlijk walking dinner, belooft het een belevenis met impact te worden.

Deelname is voor leden en relaties van Machevo kosteloos, maar online aanmelden is noodzakelijk. Reageer snel, want vol = vol.

Dagvoorzitter Marit van Bohemen
Als actrice is Marit bekend van o.a. Costa! en Onderweg naar morgen. En misschien herinnert u haar nog uit vroegere tijden, als de verpleegster in het society-programma van Gert-Jan Dröge? Naast haar ervaring als presentatrice en actrice, schuwt Marit als dagvoorzitter de diepte niet. Haar luchtigheid en humor zijn dé sleutel voor een geslaagde bijeenkomst. De Algemene Ledenvergadering loopt ook dit jaar als een rode draad door het programma. Samen met Machevo’s vaste Buzzmaster Michiel Loeve als co-host, zal Marit de onderwerpen vloeiend in elkaar laten overlopen.

Spreker Micha Hes
AEB Amsterdam is de grootste afvalverbrander van Nederland met een verwerkingscapaciteit van 1,4 miljoen ton afval. Opgericht in 1919 om de slechte hygiënische omstandigheden van afval in Amsterdam te verbeteren, is het bedrijf meegegroeid met de grote veranderingen en eisen van de tijd. Micha Hes, strateeg en business development manager, geeft uitleg over de wijze waarop AEB adaptief is en is geweest aan de hand van voorbeelden uit het recente verleden, zoals de scheidingsinstallatie uit 2019 en de plannen voor levering van hogedruk stoom aan nabijgelegen industrieën en de vergevorderde plannen voor de afvang van een halve megaton CO2 uit de rookgassen van de twee verbrandingscentrales.

Spreker Sonja Kloppenburg
Hopelijk overkomt het uw organisatie nooit, maar wat te doen en vooral wat niet te doen als er zich een calamiteit voordoet binnen uw bedrijf? Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsongeval, brand, een cyberaanval. En wat te denken als uw product heeft gezorgd voor gezondheidsproblemen, milieuschade of onveilige situaties veroorzaakt. Voordat u het beseft of zelf volledig op de hoogte bent van wat er aan de hand is, staat de pers al bij het hek, draaien er camera’s en krijgt u een boeket van microfoons onder uw neus gedrukt.

Sonja Kloppenburg begon ooit als televisieverslaggever, maar inmiddels is zij gepokt en gemazeld als (crisis)woordvoerder en strategisch adviseur van politici, bestuurders en directeuren. “De collega die je graag bij je hebt in de frontlinie”, zo typeerde de GGD Sonja’s werk als eerste woordvoerder tijdens de coronacrisis. Sonja traint senior woordvoerders bij opleider SRM en geeft bij hoge uitzondering lezingen voor een breder publiek, zoals tijdens Machevo Connect.

Spreker Mark Voorbergen
Mark Voorbergen is financieringsspecialist en adviseert bedrijven op het gebied van markt, strategie en financiering, zijn specialisme is de zuivelsector. Mark neemt u mee in zijn lezing over de zuivelindustrie en zal u inzicht geven in de transformerende uitdagingen waarmee de Nederlandse en West-Europese zuivelindustrie kampen. Aan de ene kant lijken de opbrengsten in de zuivel, na een lange periode van marginaal rendement, eindelijk naar een aantrekkelijk niveau te gaan. Een niveau dat recht doet aan alle inspanningen die zijn gedaan op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit.

Aan de andere kant lopen ook de kosten op, zijn er op het gebied van inputs en logistiek grote uitdagingen. En is het de vraag of capaciteitsuitbreidingen, vanwege de Europese Green Deal ambities, ooit nog aan de orde zullen zijn. Schiet de industrie in een kramp vanwege alle onzekerheid? Of biedt de huidige periode een mogelijkheid om te transformeren van een minder op volume en bulk en meer op rendement gerichte zuivelsector?

BuzzMaster Michel Loeve
Deze editie van Machevo Connect is een soort van lustrum voor Michel, aangezien hij voor de vijfde keer de rol vervult van co-host tijdens Machevo Connect. Michel maakt gebruik van een cloud-based interactieve presentatietool genaamd ‘BuzzMaster’ om meningen van deelnemers te peilen en vragen te managen. Alle deelnemers kunnen met behulp van hun smartphone connecten met Michel en op deze interactieve manier de inhoud en het verloop van het programma medebepalen.

Locatie en tijden
Programma
13.00 uur: Ontvangst
13.30 uur: Aanvang Machevo Connect & ALV
17.30 uur: Sluiting ALV
18.00 uur: Netwerkborrel met walking dinner
19.30 uur: Verwachte eindtijd

Locatie Evoluon
Theaterzaal
Noord Brabantlaan 1
5652 LA Eindhoven
Tel. 040 – 25 04 620

Als u vragen of suggesties heeft, kunt u contact opnemen via e-mail met de Machevo verenigingsmanager Cynthia Meijer.

Vergroot netwerk
Machevo Connect draait natuurlijk ook om netwerken. Dat doet Machevo niet alleen met bestaande relaties, ze willen natuurlijk ook nieuwe bedrijven leren kennen. Daarom zijn deze editie ook leden van FHI, DSIV, GMV, DMFI, FEDA en NWGD welkom om kosteloos deel te nemen.

Aanmelden voor deelname is noodzakelijk
Deelname is voor leden en relaties van de Machevo & Bulk Vereniging kosteloos, maar aanmelden is in verband met de organisatie van zo’n groots evenement noodzakelijk. Let op: als u zich aanmeldt gaan wij ervan uit dat u ook daadwerkelijk komt en gaan we voor u aan de slag en maken wij kosten. Kosteloos afmelden is daarom mogelijk tot uiterlijk 48 uur voor aanvang. Wanneer u zich later (of helemaal niet) afmeldt, wordt € 125,- in rekening gebracht voor de gemaakte organisatie- en cateringkosten.

Aanmelden Machevo Connect 2022icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Uitnodiging Machevo Connect 22 november 2022

Machevo & Bulk vereniging

De Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 55 jaar hèt netwerk voor de procesindustrie. De branchevereniging voor producenten, leveranciers en exposanten van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in... Lees meer