Uitbreiding Serviceteam Rice Lake

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitbreiding Serviceteam Rice Lake

Wegens een steeds verder gaande groei van de activiteiten van Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. uit Heteren (voorheen Master Engineering B.V.) is de afdeling service van Rice Lake met ingang van 1 april uitgebreid. Met de komst van de nieuwe Service Engineer is Rice Lake beter in staat om de steeds groter wordende vraag voor service in Nederland in te vullen. Sinds de overname van Master Engineering door Rice Lake is de omzet gestaag gegroeid, niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van Europa.

Rice Lake levert niet alleen service op haar eigen systemen en die van Master, maar ook op de meeste andere merken, waaronder bandwegers van Schenck, Raute, Siemens Milltronics en SEG. Daarnaast heeft Rice Lake een kalibratie service voor statische weegsystemen, zoals vloer- tafelweegschalen. Hierbij is Rice Lake gecertificeerd door Verispec.

Het leveringsprogramma van Rice Lake bestaat o.a. uit de Master bandwegers, doseerbanden, schroefweegsystemen, valplaat meetsystemen, Bulkflowmeters, Loss-in-Weight-systemen, doorstroomwegers, silo- en bunkerwegingen en batchwegers. Daarnaast is er een uitgebreid leveringsprogramma van Rice Lake weegplateaus, loadcells, indicatoren en de MSI kraanwegers.

Geschreven door

Logo van:Uitbreiding Serviceteam Rice Lake

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer