Uitbreiding Rice Lake weegbanden

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitbreiding Rice Lake weegbanden

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. uit Heteren (voorheen Master Engineering B.V.) komt met een nieuwe product lijn van de Master weeg- en doseerbanden. Het betreffen standaard RVS weegbanden, die afhankelijk van de eisen klant specifiek geleverd kunnen worden. Deze RVS weegbanden zijn ontworpen voor hygiënische toepassingen in o.a. de food industrie. Afhankelijk van de capaciteit in kg/uur en het stortgewicht kan er gekozen worden voor diverse bandbreedtes (vanaf 300 mm) Buiten deze standaard RVS weegbanden heeft Rice Lake een lijn staal gelakte weegbanden en kan Rice Lake ook ijkwaardige weegbanden leveren met nauwkeurigheden vanaf +/- 0,25%. Optioneel is een Atex uitvoering mogelijk.
Rice Lake heeft een aantal specialisten in dienst die de afnemers kunnen adviseren welke uitvoering van de weeg band het meest geschikt is voor de betreffende toepassing.

Het leveringsprogramma van Rice Lake bestaat o.a. uit de Master bandwegers, doseerbanden, schroefweegsystemen, valplaat meetsystemen, Loss-in-Weight-systemen, doorstroomwegers, silo- en bunkerwegingen en batchwegers. Daarnaast is er een uitgebreid leveringsprogramma van Rice Lake weegplateaus, loadcells, indicatoren en de MSI kraanwegers.

Master weegbandenicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Uitbreiding Rice Lake weegbanden

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer