Uitbreiding bij TBK Group

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Uitbreiding bij TBK Group

Sinds 1 januari 2015 heeft de TBK Group haar divisie IFE bulk Benelux versterkt met een nieuwe accountmanager, Erik Timmerman.

Erik is een ervaren accountmanager die de laatste jaren, vóór de overstap naar IFE , werkzaam is geweest bij HYVA International B.V., producent en leverancier van hydraulische telescoop cilinders, containerhandling systemen en autolaadkranen.

In deze job begaf hij zich al zijdelings in de recyclingbranche.

”Het leuke en interessante van mijn beroep, vind ik het proces van eerste klantcontact tot het moment van order. Het proberen je te verplaatsen in de klant om zijn wensen te achterhalen, is en blijft de grootste uitdaging.
Daarnaast vind ik het commerciële gedeelte gekoppeld aan een stuk techniek, het werk veelzijdig maken”

De TBK Group is blij met de komst van Erik en is er van overtuigd dat hij de komende jaren een belangrijke bijdrage zal leveren aan de verdere uitbouw van IFE bulk Benelux.

Geschreven door

Logo van:Uitbreiding bij TBK Group

Centrax

Om scheefloop bij transportbandinstallaties te voorkomen bestaat er een structurele oplossing: CenTrax. Het CenTrax multi stuurrol systeem corrigeert scheefloop van transportbanden, zowel in het bovenpart als in het onderpart. Met... Lees meer