Tyvec Powderpack nonwoven voor zeer fijne producten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Tyvec Powderpack nonwoven voor zeer fijne producten

Tyvec Powderpack is een speciaal vervaardigde buisfolie ten behoeve van het automatisch verpakken van zeer fijne en poedervormige producten. De buisfolie is voorzien van een speciaal ontwikkeld indirect ontluchtingssysteem waarin een Tyvec inzet stuk is geseald. Door dit inzetstuk en de vlinderperforatie kan overtollige lucht gemakkelijk uit de verpakking verdwijnen. Alleen de lucht kan ontsnappen, uw product blijft in de zak.

Dit speciale ontluchtingssysteem laat de overtollige lucht uit de zak ontsnappen, maar zorgt verder voor een volledig dichte verpakking, waardoor het product niet in aanraking komt met de omgeving buiten de zak en er geen contaminatie van het product kan plaatsvinden. Dit systeem is ook vochtdicht, doordat het vocht niet in het ontluchtingssysteem kan doordringen. Het product is hierdoor volledig beschermd.

Als basis voor deze buisfolie wordt een speciaal ontwikkeld extra sterk coëx materiaal toegepast uit hoogwaardige grondstoffen. Deze Technopack kwaliteit is zeer geschikt om te verwerken op snelle en moderne FFS verpakkingslijnen. Door de goede seal-eigenschappen kunt u uw lijnsnelheid optimaal benutten.
Uitvoering in buisfolie of kant-en-klaar zakken t/m 8 kleuren full colour bedrukt

Geschreven door

Oerlemans Packaging B.V.

Oerlemans Packaging B.V. Oerlemans Packaging produceert klantspecifieke flexibele kunststof verpakkingen en folies van hoge kwaliteit. Op de 7 productielocaties van Oerlemans Packaging worden voortdurend nieuwe verpakkingsconcepten geproduceerd. Uw verpakkingen bedrukken... Lees meer