Twee PPMA Industry Awards voor Russell Finex

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

PPMA, een toonaangevende brancheorganisatie voor de verwerkende en verpakkingsindustrie hield zijn jaarlijkse Industry Awards in september 2016 met een recordaantal inzendingen. Het evenement vond plaats tijdens de PPMA Total Show 2016, waar meer dan 400 industrieleiders op af kwamen voor een prestigieus evenement met als doel het vieren van de beste producten in 13 categorieën.
Russell Finex, wereldleider in de productie van industriële zeven en filtratie-apparatuur, won twee prijzen, namelijk Exporteur van het Jaar en Meest Innovatieve Hulpuitrusting, als bekroning van een succesvol jaar voor het bedrijf.

Hemal Adalja, Russell Finex’ Export Sales Manager voor het Verenigd Koninkrijk nam de prijzen in ontvangst namens het bedrijf. ”We zijn blij door PPMA erkend te worden middels deze prijzen, die de recente successen van Russell Finex markeren. We blijven investeren in onze export, zoals ook blijkt uit de opening van een nieuwe vestiging in China, alsmede groei in andere delen van de wereld. Het bedrijf committeert zich aan de ontwikkeling van innovatieve nieuwe producten, en investeert veel in onderzoeksprogramma’s, zodat onze producten de concurrentie blijvend een stap vooruit zijn.”
Russell Finex laat al meer dan 80 jaar een gestage, strategische groei van zijn exportactiviteiten zien, met dochterondernemingen in de Verenigde Staten, België, India en China, ondersteund door het hoofdkantoor en productiefaciliteiten in het Verenigd Koninkrijk. Het succes van het bedrijf kan worden toegeschreven aan het bouwen aan en onderhouden van een wereldwijde klantenkring, ondersteund door lokale verkoop- en ondersteuningsteams. Met een toenemend aandeel van verkopen afkomstig van exportmarkten kijkt Russell Finex over de grens naar nieuwe en bestaande markten voor nieuwe uitbreidingskansen.

Met innovatie als kern van het bedrijf investeert Russell Finex ook in onderzoek. Deels gaat het dan om het gebruikmaken van relaties met belangrijkste klanten om hen te raadplegen bij de ontwikkeling van nieuwe machines. De Russell Screen Changer™ die de Meest Innovatieve Hulpuitrusting PPMA won werd ontwikkeld als antwoord op de behoefte van een klant van Russell Finex. Het ontwikkelteam paste de meest recente pneumatische technologie toe om een eenvoudig, veilig en compact schermverwisselsysteem te bouwen dat een aantal problemen tijdens het onderhoud van grote industriële separators aanpakt.

Bezoek voor meer informatie over Russell Finex en het hele gamma aan innovatieve separatiemachines onze website of neem contact op met ons om te achterhalen of wij in uw specifieke wensen kunnen voorzien.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Twee PPMA Industry Awards voor Russell Finex

Russell Finex N.V.

Russell Finex nv; wereldleider op gebied van zeefmachine en filters. Prijs, kwaliteit, productiviteit: drie sleutelwoorden die een firma zeker in het oog moet houden om de concurrentie voor te blijven.... Lees meer