TLBPROFI van Laumas Elettronica bij Weighing & Inspection

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: TLBPROFI van Laumas Elettronica bij Weighing & Inspection

De TLBPROFI van Laumas Elettronica is een compleet, calibreerbaar weeginstrument. Het gewicht wordt zeer snel én zeer nauwkeurig gemeten. Dankzij de gesofisticeerde analoge en digitale filters wordt het meten niet beïnvloed door mechanische of EMI storingen.

TLBPROFI heeft een geïntegreerde Profibus DP poort voor een eenvoudige koppeling met een Profibus DP netwerk voor automatische en niet-automatische toepassingen. TLBPROFI heeft een modulaire Profibus Slave aansluiting waardoor de PLC programmeur enkel de modules kan configureren die hij nodig heeft in elke toepassing. De waarden kunnen worden gelezen en geschreven direct in PE of PI Profibus DP variabelen.

Dankzij de smalle afmetingen (22 mm breed), kunt u veel TLBPROFI units monteren op Omega DIN Rail in een kleine plaats. Het heeft een geïntegreerd display en 4 toetsen voor eenvoudig configureren, testen, weegverifiëring en programmering.

U kunt TLBPROFI gebruiken op volgende manieren:
– Om het signaal van de loadcells te lezen en als weegpulsenteller (tot 1.000.000) te sturen naar de PLC om dan door te gaan met alle kalibraties op de PLC.
– U kunt het weegsysteem direct op de TLBPROFI calibreren en naar de PLC het gecalibreerd gewicht sturen. In dit geval kan de PLC ook commando`s sturen naar de TLBPROFI.

TLBPROFI heeft een optioneel alibi geheugen dat tot 85.000 wegingen kan opslaan (bruto, netto, tarra). Toegang tot het geheugen kan via Profibus DP commando`s van de PLC of rechtstreeks, aldus om de weging volledig te traceren ook in geijkte toepassingen. TLBPROFI is CE-M ijkwaardig en werd goedgekeurd volgens 2009/23/EC;OIMLR76;EN45501:1992.

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer