Testpiloten gezocht!

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Testpiloten gezocht!

Onder het motto “testpiloten gezocht” zal Prosysta zich dit jaar op de Industrial Processing presenteren.
U kunt zich melden op de stand B008 in hal 7 met uw applicatie en eventueel productmonster en kennis maken met de technologie en deskundigheid van Prosysta. Ter illustratie van deze actie is een exclusieve racewagen van de legendarische Nederlandse autofabrikant SPYKER aanwezig. Om de nieuwste Formule1 bolide de Spyker MF1 nog op stand te krijgen was gezien het lopende raceseizoen helaas niet meer mogelijk, maar de raceversie van de Double R zal aansprekend genoeg zijn.
Net als Prosysta is Spyker een sprekend voorbeeld van durf, technologie en vakkennis uit Nederlands jongste provincie Flevoland.
Maar er is natuurlijk veel meer te beleven op de stand. Prosysta presenteert op de stand verschillende noviteiten waaronder:
* Three tec vlakbodem doseerunit ZD 55
* Prosysta big bag losinstallatie
* Quadro U5 conische molen

Daarnaast treft u nog procesapparatuur aan van onder meer Ytron, Aeroflow, Coperion Waeschle en Farleygreene .
Om uw bezoek extra aantrekkelijk te maken zal Prosysta onder de voorgeregistreerde bezoekers via onze website (klik op onze naam hieronder) originele Spyker merchandise verloten.

Geschreven door

Logo van:Testpiloten gezocht!

Jongerius B.V.

Al meer dan 80 jaar is Jongerius B.V. actief en toonaangevend in de solids en liquids branche. Van ontwerp en levering van apparatuur tot en met het tailormade van installaties... Lees meer