Terugblik Excursie Amercentrale 27 september 2011

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Terugblik Excursie Amercentrale 27 september 2011

De excursie naar de Amercentrale was een groot succes! Mede dankzij uw deelname en inzet! Met een opkomst van ruim 95% mocht Essent op de Amercentrale 96 deelnemers namens onze vereniging ontvangen. Oorspronkelijk was alleen een excursie in de middag gepland, maar door een overweldigend aantal inschrijvingen en het feit dat wij onze leden niet wilden uitsluiten van deelname, werd besloten een extra ochtendsessie te organiseren.

(Klik voor meer foto`s op de externe link.)

Evaluatie resultaten
Ongeveer 65% van alle deelnemers heeft het evaluatieformulier ingevuld. Men gaf aan bij algemene indruk van de excursie dat 47% erg tevreden was, 48 % tevreden en 2% beoordeelde de excursie als voldoende, slechts 3% koos voor matig. Klik hier voor de complete uitkomst.

Reacties van enkele deelnemers:
– Professioneel georganiseerd, vele zaken getoond die tijdens een open dag verborgen blijven. Mijn dank voor deze excursie. (De heer H. Kramer van Norit Nederland BV).
– Prettige sfeer, toegankelijke info (de heer Q.J. Lampe van Lampe Technical Textiles).
– Uitvoerige duidelijke uitleg van het proces, goede verzorging algemeen, enthousiaste presentatie en rondleiding. Bedankt voor de prima verzorging. (De heer L. Hermans van Eriks BV).
– Interessant onderwerp, veel overlap tussen eigen business en andere deelnemers. Mooie dag. Goed georganiseerd. Kijk uit naar de volgende bijeenkomst. (De heer L. Wolters van VNU Exhibitions BV).
– Duidelijke uitleg en leerzaam. (De heer R. de Jong van Bray Controls).
– Steekt uit boven het niveau van branche verenigingen waar ik heb deelgenomen en welke nu nog bestaan. (De heer R. van de Weerd van ASE BV)

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Terugblik Excursie Amercentrale 27 september 2011

Machevo & Bulk vereniging

De Machevo & Bulk Vereniging is al meer dan 55 jaar hèt netwerk voor de procesindustrie. De branchevereniging voor producenten, leveranciers en exposanten van procesinstallaties, procesengineering, procesautomatisering en procesapparatuur in... Lees meer