Tarban verder als Bomatech B.V.

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Tarban verder als Bomatech B.V.

Na de verhuizing in 2007 heeft Tarban industrial technics zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld.

Zo zijn, naast uitvoering van onderhoud en reparatiewerkzaamheden, in eigen beheer diverse productiemachines ontworpen als hamermolens, paddelmengers, mixers, tegenstroomkoelers, pompsets, en weegsystemen voor dosering en het afvullen van big-bags.

Maar ook transporten worden door het bedrijf zelf gebouwd zoals transportschroeven, ketting- en segmenttransporteurs en elevatoren, inclusief de bijbehorende keuzeapparaten als schuiven, klepkasten en losstations. Indien gewenst kunnen deze restloos worden uitgevoerd in zowel staal als RVS.

Uiteraard blijft de uitdaging bijzondere en klantspecifieke oplossingen te bedenken en toe te passen een van de belangrijkste diciplines.

Trots is het bedrijf ook op het vorig jaar behaalde veiligheidscertificaat VCA**, wat betekend dat het als hoofdaannemer mag optreden en garandeerd dat werkzaamheden veilig worden uitgevoerd.

Door bovenstaande professionalisering heeft de directie gemeend de structuur van het bedrijf te moeten wijzigen.

Geschreven door

Bomatech B.V.

Specialist in het ontwerpen, tekenen en bouwen van machines, productielijnen en fabrieken voor de voedings-, diervoeder- en recyclingindustrie. Onze missie is om onze opdrachtgevers te voorzien van de maximaal haalbare... Lees meer