Succesvolle introductie PENKO 960 en PENKO 1020 weegindicator

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Tijdens de EMPACK Brussel 2012 in september en de Industrial Processing 2012 in oktober heeft PENKO Engineering B.V. twee nieuwe producten geïntroduceerd. Met de komst van de PENKO 960 en de PENKO 1020 indicatoren versterkt PENKO haar assortiment voor de gehele markt, van simpele weegoplossingen tot complexe vraagstukken. De 960 en 1020 indicatoren zijn voordelige opties voor uw standaard weegoplossingen. Voor complexere wegingen en doseringen beidt de FLEX serie u een effectieve oplossing.

De PENKO 960 is een eenvoudige, precieze en stabiele voordelige weegindicator. De PENKO 1020 is een gebruiksvriendelijke plug-and-play weegindicator die speciaal geschikt is voor hoge snelheid en precisie wegingen. Door de speciale software in de FLEX serie kunnen deze controllers specifiek voor uw toepassing worden geconfigureerd.

PENKO Engineering B.V. is een Nederlands bedrijf dat onderdeel uitmaakt van de wereldwijde ETC, Inc. Groep. Wij zijn gevestigd in Ede.
Wij leveren een breed scala aan apparatuur voor wegingen en doseringen met hoge snelheid en nauwkeurigheid. De productreeks bevat ook bijkomende producten zoals krachtopnemers, weegplatformen, (weeg)versterkers, uitleesschermen en software voor het opslaan en tonen van data.
Onze expertise ligt in het (op maat) ontwerpen en produceren van projecten, zoals klant specifieke projecten maar ook complete systemen of onderdelen daarvan voor OEMers.

Geschreven door

Logo van:Succesvolle introductie PENKO 960 en PENKO 1020 weegindicator

PENKO Engineering B.V.

PENKO Engineering B.V. legt zich toe op het ontwikkelen, maken en technisch ondersteunen van bijzonder betrouwbare weeginstrumenten en besturingen, werkend met hoge snelheid, hoog inwendig oplossend vermogen en een hoge... Lees meer