Structureer uw bedrijfsinformatie met de ABT-matrix

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Structureer uw bedrijfsinformatie met de ABT-matrix

Kevanti! Kennissystemen heeft een eenvoudige en heldere werkwijze ontwikkeld om ongestructureerde gegevens in een bedrijf om te zetten in bruikbare informatie voor de medewerkers. Deze ongestructureerde gegevens bestaan onder meer uit bestanden en documenten, tekeningen, schema`s plus de kennis van de medewerkers zelf. Met behulp van de ABT-matrix worden de aanwezige gegevens verdeeld op dusdanige wijze dat alle gebruikers er daadwerkelijk iets mee kunnen.

Voordelen van de ABT-matrix zijn o.a.:

* Eenvoudig te implementeren en in te bedden in de organisatie.
* Informatie is binnen drie muisklikken te vinden.
* Inzetbaar voor alle afdelingen – Engineering, werkvoorbereiding, operationele diensten, onderhoud, administratie, personeelszaken, VGM (Veiligheid, gezondheid & milieu), Boekhouding etc.
* Er wordt snel duidelijk welke gegevens ontbreken binnen een bedrijf, zogenaamde “blind spots”.
* Uitstekend geschikt om ECM (Enterprise Content Managementsystemen) mee te structureren.
* Biedt prima mogelijkheden voor competentiegericht opleiden.
* Geeft het management een betere grip op en begrip van de informatiestromen, en daarmee mogelijkheden om bedrijfsprocessen te sturen.

Geschreven door

Fiktech B.V. - Productieoptimalisatie

Productieoptimalisatie, Luchtmessen & Vortex Schakelkast Koelers: FIKTECH – Fikkers Industriële Knowhow & Techniek – heeft ruim 40 jaar ervaring in het oplossen van technische problemen in praktisch alle industrieën. FIKTECH... Lees meer