Start H-Tec Weegtechniek

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Start H-Tec Weegtechniek

H-Tec Weegtechniek uit Heteren is onlangs gestart met het verkopen en onderhouden van weegsystemen voor diverse toepassingen.
De nadruk ligt op het gebied van Baxtran weegschalen, weegplateaus en aanverwante apparatuur. Uitgangspunt hierbij is een juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs, waarbij H-Tec borg staat voor kwalitatief goede producten. De basis van H-Tec wordt gevormd door een team van vijf man, die elk een jarenlange ervaring hebben in de weeg techniek.
Het leveringsprogramma bestaat in eerste instantie uit een breed scala aan weegschalen voor op tafel en weegplateaus voor op de vloer. Hierbij wordt onderscheid gemaakt bij de uitvoering van de schaal zelf. U kunt kiezen tussen een volledig staal, gelakte, uitvoering, een RVS bovenplaat of een volledig RVS uitvoering. Daarnaast is er een keuze tussen aluminium of RVS loadcell(s).
H-Tec heeft verder een grote reeks weegprocessoren, van simpele indicatoren, al dan niet met een printer uitgang communicatie mogelijkheid om het weegsignaal naar een PLC te brengen,. Daarnaast is er een uitgebreide reeks weegprocessoren, voor o.a. batchsystemen en andere procesmatige wegingen.
Het programma omvat tevens wegende palletwagens, unsters, grote displays en weeg componenten, zoals loadcells, mounts en ijkgewichten.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark