Standaard transportschroeven snel in huis

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Standaard transportschroeven snel in huis

De juiste schroef, scherp geprijsd en snel in huis. Dat is in een notendop wat Transportschroeven.nl haar klanten biedt.

Van Beek is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvrijstalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast levert zij losse transportschroeven, zowel uit voorraad als klantspecifiek. Juist voor de klanten die behoefte hebben aan levering uit voorraad en die kunnen werken met de standaard maatvoering (bijv. service- en onderhoudbedrijven) is Transportschroeven.nl in het leven geroepen.

Via de speciale website kan een klant direct zien welke maten er in staal en rvs beschikbaar zijn en deze meteen online bestellen. Duidelijk is dat het gaat om standaard transportschroeven. Zijn er specifieke eisen ten aanzien van maatvoering, materiaal, assen, laswerk of afwerking, dan wordt de klant doorverwezen naar het reguliere verkoopteam van Van Beek.

De schroeven die via Transportschroeven.nl worden aangeboden worden op een unieke en efficiënte wijze geproduceerd. Middels een specifiek in huis ontwikkeld walsproces wordt het schroeflint direct om een binnenbuis gewalst waardoor een zeer maatvast een duurzaam product ontstaat. Vele honderden kilometers van deze schroeven worden al sinds jaar en dag met succes over de hele wereld verkocht.

Op onze bedrijfspagina (klik hieronder) vindt u een directe link

Geschreven door

Logo van:Standaard transportschroeven snel in huis

Van Beek

Van Beek uit Drunen is de specialist op het gebied van hoogwaardige roestvaststalen schroeftransportsystemen en levert deze wereldwijd met name aan de chemische-, farmaceutische-, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Van Beek ontwerpt... Lees meer