SPS | Solids Process Solutions lanceert nieuwe website

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SPS | Solids Process Solutions lanceert nieuwe website

In de afgelopen periode heeft SPS | Solids Process Solutions hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe website. Volgens een nieuwe strategie en met een nieuw design. Gericht op de behoefte en uitdaging van de bezoeker, kan er worden genavigeerd vanuit de disciplines doseren, extruderen, granuleren en inspecteren naar oplossingen in stortgoedprocessen. Maar ook vanuit de markten die bedient worden en de merken die zij vertegenwoordigen kan zeer gebruiksvriendelijk worden genavigeerd.

Iedere discipline heeft een landingspagina en gaat dieper in op diverse algemene uitdagingen en behoeftes die er liggen bij verschillende doelgroepen. De oplossingen zijn onderverdeeld naar de technieken met een directe verwijzing naar de productdetailpagina`s van de merken/fabrikanten. De pagina`s bieden daardoor rust en overzicht.

De website is voorzien van een handige selectietool voor het vinden van de juiste oplossing. Hier kan worden gefilterd op discipline, techniek, merk, markt en combinaties daarvan. Maar ook is er een nieuwspagina waar de laatste relevante informatie en blogs zijn te raadplegen; ook die uit het verleden.

Een overzicht van de pagina`s :
+ werkwijze
+ merken
+ markten
+ oplossingen
+ service

SPS | Solids Process Solutions
T +31 33 453 23 22
M +31 646 32 54 64

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:SPS | Solids Process Solutions lanceert nieuwe website

SPS | Solids Process Solutions

Exclusief Agent voor België en Nederland van : Kubota Brabender Technologie GmbH 30 jaar samenwerking en specialist in volumetrisch en gravimetrisch dosering van poeders, vezels, pellets, granulaat, rework, snippers, gravimetrisch... Lees meer