Spraybest introduceert EXAIR schakelkastkoelers

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Spraybest introduceert EXAIR schakelkastkoelers

EXAIR schakelkastkoelers beschermen uw elektronica en voorkomen productiestops ten gevolge van oververhitting, vuil of vocht in uw schakelkasten.
De voordelige schakelkast koelers werken op perslucht, er is geen andere energiebron nodig en er zijn geen bewegende delen of (chemische) koelmiddelen. Met behulp van het Vortex principe wordt van gewone perslucht ijskoude lucht gemaakt die in de schakelkast wordt geblazen.

De EXAIR schakelkast koelers zijn met name interessant voor systemen die slechts af en toe koeling behoeven, bijvoorbeeld als ‘s zomers de temperatuur oploopt en de kast niet voldoende meer wordt gekoeld.
Ook in bijvoorbeeld zeer warme omgevingen (woestijn, glasfabriek of staalproductie) waar de omgevingstemperatuur hoog is of de lucht veel stof of ander vuil bevat zijn de schakelkastkoelers vaak de enige oplossing. Ventilatoren hebben dan weinig nut of blazen de schakelkast vol stof. Apparaten kunnen de hoge temperatuur of het stof niet aan waardoor ze kapot gaan.
Een EXAIR koeler is zeer eenvoudig en snel in te bouwen zodat uw schakelkast gekoeld wordt en stofvrij blijft. Onze schakelkast koelers zijn ook leverbaar in perslucht-besparende, thermostaat gestuurde uitvoeringen.

Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website. Ook kunt u contact opnemen met onze specialisten. Wij helpen u graag verder.

Geschreven door

Logo van:Spraybest introduceert EXAIR schakelkastkoelers

Spraybest

Wij zijn distributeur en groothandel binnen de industrie op het gebied van technische sproeiers, sproeidrogen, perslucht producten, druppelafscheiders en luchtturbines. Voor diverse toepassingen en industrieën binnen de BENELUX leveren wij maatwerk oplossingen om proces te optimaliseren. Lees meer