Spaleck opent nieuw testcentrum

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Spaleck opent nieuw testcentrum

Op 26.09.2014 kwamen 170 klanten van heel de wereld naar Spaleck Open. Tijdens deze opendeurdag werd het nieuwe testcentrum voor transport en scheidingstechnieken feestelijk geopend. In dit testcentrum kunnen we verschillende materialen testen op verscheidene zeefinstallaties en kunnen we de klant een oplossing op maat aanbieden.
Daarnaast werden er rondleidingen georganiseerd doorheen de verscheidene afdelingen van Spaleck en waren er 2 uiteenzettingen. De eerste spreker was Dhr. Ralph Goldsmith met als thema ”veerkracht”. Hij gaf als boodschap aan de bezoekers mee: hoe werk, gezin en tijd voor uzelf gecombineerd konden worden om een gelukkig leven te leiden. In de tweede presentatie werden de laatste nieuwigheden van Spaleck voorgesteld, waarover u later meer zal vernemen.

De C.E.O. van Spaleck GmbH &Co.KG. zei het volgende over de Spaleck Open:
”Wij zijn zeer tevreden dat zoveel klanten naar onze opendeurdag zijn gekomen. Zo hadden wij de mogelijkheid om veel interessante en persoonlijke gesprekken te voeren met onze klanten. Eens te meer hebben we vastgesteld hoe belangrijk het is om deze mensen face to face te ontmoeten.”

Geschreven door

Lybover Recycling (BULK .ID)

BULK .ID (Lybover Recycling) is sterk in handling en separation van bulkgoederen. Lees meer