SolidWorks 2009 komt naar je toe dit najaar!

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SolidWorks 2009 komt naar je toe dit najaar!

Als primeur in Europa zal SolidWorks 2009 op 1 oktober 2008 gepresenteerd worden in Lelystad. Daarna zal Cadmes in oktober rondreizen en presentaties verzorgen van deze nieuwste versie van SolidWorks in de hele Benelux. “Focus en individuele aandacht voor de bezoeker zijn dit jaar de kernwoorden van onze klantendagen,” stelt Gerbert Thelissen, directeur van Cadmes.

Vernieuwingen
Bij de nieuwste versie van het 3D CAD-programma SolidWorks zijn vele verbeteringen doorgevoerd, met een duidelijke focus op snelheid en gebruikersgemak.

Programma
Een demonstratie van de nieuwe functies en mogelijkheden van SolidWorks 2009. Verder zijn er presentaties van aanverwante producten, zoals COSMOS, PDM, 3DVIA of Productconfiguratie, en wordt er op sommige locaties een rondleiding in het bedrijf gegeven. Het programma is ingedeeld in verschillende blokken en er kan naar keuze per blok worden ingeschreven.

Locaties dit jaar: Donkervoort in Lelystad, Vanderlande in Veghel, Holmatro in Raamsdonkveer, Cadmes in Almelo, het Kinepolis in Brussel en het Ibis Hotel in Luxemburg. Op onze website is het volledige programma van de roadshow te vinden per datum en locatie. Ook kan hier direct worden ingeschreven op de verschillende sessies.

Cadmes
Cadmes, met vestigingen in Nederland, België en Luxemburg, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE en PDM-software en dienstverlener op het gebied van design, engineering, training, werkvoorbereiding en productie in de metaal- en kunststofindustrie.

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer