Solids Processing nr. 1 verschenen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Solids Processing nr. 1 verschenen

Zojuist is het eerste nummer van het nieuwe vakblad Solids Processing Benelux verschenen. Op een groot formaat en maar liefst 92 pagina`s dik.

De inhoud biedt voor elk wat wils. Een nabeschouwing van de Powtech in Nürnberg en een voorbeschouwing annex overzicht van de beurs Solids. Nieuwe detectiemethode voor verontreiniging bij aardappelen, onderzoek naar stofexplosies, big-bag-handling en ATEX, stof- en geuremissie reduceren in combinatie met energiebesparing: dat is een greep uit de vele onderwerpen. Verder veel intervieuws en reportages. Over de organisaties NAP/DACE en Bulk&Machevo. Over de uitbreiding van een fabriek voor bakkerij-hulpstoffen en over een volautomatisch opslag-, transport- en doseersysteem. En natuurlijk veel informatie over nieuwe producten en systemen.

Of u nu werkzaam bent in de voedingsmiddelenindustrie, de farmaceutische of de chemische industrie: als u met stortgoed werkt, kunt u niet zonder Solids Processing Benelux.
Vraag een gratis proefnummer aan door uw naam, uw functie, uw bedrijfsnaam en adres te mailen naar href=”mailto:[email protected]?subject=Proefnummer/abonnement Solids Processing Benelux&body=Ik wens een [ ] gratis proefnummer/ [ ] abonnement, 1e jaar E 35,- . Bedrijf [ . . ] Naam [ . . ] adres [ . . ]”>[email protected] of bel met +31(0)543-563774. Of wordt abonnee: het eerste jaar voor maar € 35,-, daarna € 89,- per jaar.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark