Solids Processing maakt officiële catalogus Industrial Processing 2008

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Solids Processing maakt officiële catalogus Industrial Processing 2008

Solids Processing bestaat dit najaar twee jaar. In die korte tijd heeft dit vakblad, in combinatie met de website en de e-mail nieuwsbrief, een toonaangevende positie in de markt voor stortgoed gekregen. Dat blijft niet onopgemerkt.
VNU Exhibitions Europe, de organisator van de beurs Industrial Processing in Utrecht, is recentelijk met de uitgever van dit blad overeengekomen om de officiële beurscatalogus van Industrial Processing 2008 samen te stellen. Daarbij is het een voordeel dat er sinds vorig jaar naast Solids Processing van deze uitgever ook een zusje is voor de `natte` procesindustrie: Fluids Processing Benelux. En jawel: ook een vakblad, website en een e-mail nieuwsbrief.
De beurs Industrial Processing zal in 2008 een duidelijke indeling krijgen in een `droog` en een `nat` gedeelte. Dat past uiteraard goed bij uw interesseveld. Het maakt uw beursbezoek eenvoudiger: alle relevante aanbieders rond stortgoed zijn dicht bij elkaar te vinden. Dat zal ook tot uitdrukking komen in de catalogus voor die beurs: een handzaam overzicht van alle aanbieders, gescheiden naar werkgebied. Uiteraard met een handige beursplattegrond, een alfabetisch overzicht van alle exposanten en inzicht in het leveringsprogramma van elke exposant. Dat maakt het beursbezoek voor u effectiever. En uiteraard leest u in de nummers van Solids Processing Benelux voorafgaand aan de beurs, over alle nieuwtjes die er dan zijn. En nóg actueler: op deze website!

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark