Snel en flexibel het O2 gehalte bepalen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Snel en flexibel het O2 gehalte bepalen

In uiteenlopende procesindustrieën wordt dagelijks gebruik gemaakt van analysers om het zuurstofgehalte in gassen te bepalen. Een zuurstof analyse wordt bijvoorbeeld gebruikt om de zuiverheid van een gas zoals stikstof te monitoren voor kwaliteitscontrole en procesbeheersing. Maar ook om de veiligheid te monitoren bij het inertiseren, het proces waarbij het zuurstofgehalte boven een lading in een opslagtank wordt verlaagt.

Met de nieuwe zuurstofanalyser INSTA TRANS van Teledyne meet u binnen enkele minuten het zuurstofgehalte in uw applicatie. Het flexibele instrument heeft een vrij instelbaar meetbereik van 0-10 ppm en is ook eenvoudig om te zetten naar een procentuele meting (0-25%). De betrouwbare meting door de elektrochemische cel is direct zichtbaar op het ingebouwde scherm en heeft een eenvoudige kalibratie. Met de flexibele INSTA TRANS O2 transmitter bespaart u tijd en geld in uw proces.

Bent u benieuwd wat de zuurstofanalyser INSTA TRANS van Teledyne uw productieproces kan betekenen? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste uitvoering voor uw applicatie.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer