Snackfabriek Deurne en Vion Convenience Wunstorf onder de hamer

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
34 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Snackfabriek Deurne en Vion Convenience Wunstorf onder de hamer

Industrial Auctions B.V., het internationaal opererend veilingbedrijf, organiseert in mei en juni twee grote veilingen voor de voedingsindustrie

Op 13 mei sluit de veiling van een voormalige snackfabrikant in Deurne. Complete productielijnen voor kroketten en frikadellen zijn aanwezig in het pand aan de Voltstraat 2 in Deurne. De kijkdagen zijn op 8, 9 en 10 mei.

Een maand later, op 17 én 18 juni, sluit de veiling van Vion Convenience GmbH in Wunstorf, Duitsland. In de fabriek werden tot voor kort verschillende producten geproduceerd zoals kant-en-klaar maaltijden, hotdogs, hamburgers, cheeseburgers, etc. Vier kijkdagen worden georganiseerd op 11, 12, 13 en 14 juni. Het adres is: Luther Weg 50, 31515 Wunstorf.

Tijdens de kijkdagen zijn medewerkers van Industrial Auctions aanwezig om (potentiële) kopers te voorzien van hulp en advies. De aankoop van machines en/of inventaris kan alleen via de website van Industrial Auctions: . Op de website is meer informatie te vinden. Na registratie kan er geboden worden op de zaken die ter veiling worden aangeboden.

Industrial Auctions is een online veilingbureau dat zich specialiseert in het veilen van machines, inventaris en goederen. Iedereen die machines, inventaris en/of goederen wil kopen of verkopen, kan bij het bedrijf terecht.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark