Setpoint- en parametergenerator, type ABS3 van M-System

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Setpoint- en parametergenerator, type ABS3 van M-System

Isotron Systems introduceert de ABS3 setpoint- en parametergenerator van fabrikant M-System. De generator is ontwikkeld voor het genereren van een setpoint of een parameter naar een PLC of DCS-systeem. De ABS3-unit displayt, naast de wenswaarde, ook de actuele waarde van de parameter. Hierdoor kan een operator in één oogopslag zien of de ingestelde waarde ook is overgenomen door de PLC of het DCS systeem.

Het beeldscherm
De ABS3 is via de knoppen aan de voorzijde eenvoudig in te stellen en te bedienen. Het heldere 7-segmentsdisplay geeft met gebruik van rode LED’s de actuele meetwaarde van de parameter weer. Door de groene LED’s wordt de gewenste parameterwaarde weergegeven. De 10 mm hoge cijfers zijn duidelijk van een afstand te lezen.

De toepassingen
De setpoint- en parametergenerator wordt ingezet in PLC en DCS-systemen waar één of enkele setpoints of parameters moeten worden ingesteld, zonder dat er een ingewikkeld en duur touchpaneel is benodigd. Door standaardsignalen als 4…20mA of 1…5V worden de gewenste waarden aan de PLC of DCS-systeem doorgegeven.

Eenvoudig in gebruik
De ABS3 is simpel door 3 knoppen te bedienen en in te stellen. Door twee pijltjestoetsen is eenvoudig de gewenste waarde in te stellen. Iedere operator is in staat de generator te bedienen zonder extra instructies of gecompliceerde cursussen te volgen. Dit maakt het vriendelijk geprijsde apparaat eenvoudig, betrouwbaar en snel inzetbaar voor uw applicatie!

Geschreven door

Isotron Systems B.V.

Isotron Systems verkoopt op basis van industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector in Nederland, België en Luxemburg. Ons gamma bevat oa Cognex, PMA,... Lees meer