Service op Schenck en Raute weegsystemen.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Service op Schenck en Raute weegsystemen.

Master Engineering b.v., gevestigd in Heteren, heeft de mogelijkheid om Service te verlenen op Schenck en Raute weegapparatuur. Het blijkt dat er veel, vaak wat oudere, Schenck apparatuur zich in het veld bevindt, waarvan de gebruiker zelf lang niet altijd in staat is om deze te onderhouden. Het zijn voornamelijk Schenck bandwegers, doseerbanden, loss-in-Weight systemen, en silowegingen.

Daarnaast verleent Master ook Service op de Raute bandwegers en statische wegingen die gedurende de jaren geplaatst zijn.

Master heeft een drie man sterke service afdeling, die allen zeer ervaren zijn op dergelijke apparatuur, en ook bekend zijn met Schenck en Raute. Daarnaast kan er service worden verleent op Master, Ramsey, Siemens Milltronics en andere merken weegsystemen.

Het leveringsprogramma van Master bestaat uit bandwegers, doseerbanden, schroefweegsystemen, valplaat meetsystemen, silo- en bunkerwegingen, batchwegers, vochtmeetsystemen, flowmeting voor pneumatisch transport, flow-no-flow signalering, metaaldetectie, Hawk niveaumeetsystemen, Sick Maihak volumemeetsystemen voor transportbanden en grote displays.

Geschreven door

Logo van:Service op Schenck en Raute weegsystemen.

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer