Series 9000 draaibare messing koppelingen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Series 9000 draaibare messing koppelingen

Onze nieuwe Series 9000 draaibare koppelingen bieden nu nog meer mogelijkheden voor eenvoudige installatie t.b.v. de remsystemen voor trucks en trailers. We hebben de messing draaibare koppeling opnieuw geëngineerd, met als resultaat een basis draadplug waarop verschillende contradelen gebruikt kunnen worden. Een vertrouwd en bewezen concept met slimme nieuwe toevoegingen.

De Series 9000 draaibare koppelingen bieden flexibiliteit, compacte afmetingen en een eenvoudige en robuuste luchtleidingverbinding. Snel en zeker te koppelen én ontkoppelen. Veilige verbindingen zijn cruciaal in de transportindustrie vanwege de zware omstandigheden bij zowel hoge als lage temperaturen en drukken. Daarom ontwikkelt Camozzi Automation hoogwaardige componenten en systemen die de prestaties van voertuigen verbeteren.

Download brochureicon.arrow--dark

Geschreven door

Camozzi Automation B.V.

Camozzi is één van de grootste Europese producenten van pneumatische en elektrische aandrijftechniek en heeft daarnaast een compleet programma vacuüm producten. Naast een hoogwaardig standaard leveringsprogramma kunnen wij u ook... Lees meer