Seminar over poeders en poedermengsels

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Seminar over poeders en poedermengsels

In dit 1-daagse seminar komen sprekers aan bod van zowel fabrikanten en leveranciers van mengapparatuur als ook gebruikers uit de farmaceutische, voedingsmiddelen- en chemische industrie. Hierbij wordt enerzijds ingegaan op de werking en principes van verschillende typen mengers en anderzijds komen er praktijkproblemen en oplossingen aan bod.

We denken daarmee een interessant en ook interactief programma te hebben samengesteld voor een ieder die te maken heeft met het werken met poeders en vaste stoffen en het (ont)mengen daarvan.

Voor wie is dit seminar?
Operators, plantmanagers, technici en onderzoekers die werken met poeders in de farmaceutische-, diervoeder- voedingsmiddelenindustrie en chemische industrie.

Sprekers
Deze eendaagse bijeenkomst staat in het teken van alle ins en outs van vaste stof mengen. De voertaal is Nederlands en er worden lezingen gegeven door vooraanstaande partijen op dit vakgebied. Denk hierbij aan Hosokawa en Lindor als bekende leveranciers van verschillende type mengers evenals partijen werkzaam op het vakgebied mengen in chemie, food, feed en farma.

Meer informatie? Klik op de Evenement-link hieronder, of bezoek onze website.

Geschreven door

Delft Solids Solutions B.V.

Rijk geoutilleerd contract research instituut en laboratorium gericht op onderzoek vaste stoffen. Gespecialiseerd in fysische eigenschappen van solids : stromingsgedrag, shear gedrag, stoffigheid, sterkte en slijtage, consolidatie, ontmenging van poeders,... Lees meer