Seminar Food and Pharma Processing

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Jongerius Verder en Govatec Verder organiseren een seminar op 30 mei te Vleuten en 31 mei te Antwerpen over de verwerking en bewerking van droge stoffen voor toepassing in hoogwaardige voedingsmiddelen en farmaceutische producten.

Het seminar geeft een objectief technisch overzicht over trends, ontwikkelingen en toepassingen op het gebied van nauwkeurig en continu doseren, granuleren en coaten alsook malen en microniseren van stoffen. U maakt kennis met methodes om zowel huidige processen te verbeteren als nieuwe processen toe te passen.

Daarnaast zal uitgebreid aandacht worden besteed aan de validatie van fysische processen. Immers door de toenemende eisen aan productveiligheid, de kritische consumentenhouding en de oprukkende claim-cultuur is validatie als een verzekeringsvorm voor uw onderneming te beschouwen.

Inschrijven kan nog tot 22 mei 2006.
De kosten voor dit seminar zijn €120 excl. BTW per deelnemer, incl. warme lunch en syllabus.
href=http://www.solidsprocessing.nl/downloads.php?id=3407&lnk=7 target=_new>Klik hier voor het volledige programma en het inschrijfformulier.

Geschreven door

Logo van:Seminar Food and Pharma Processing

Jongerius B.V.

Al meer dan 80 jaar is Jongerius B.V. actief en toonaangevend in de solids en liquids branche. Van ontwerp en levering van apparatuur tot en met het tailormade van installaties... Lees meer