SEA-Invest bestelt Eco Hopper van Samson materials

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: SEA-Invest bestelt Eco Hopper van Samson materials

Sea-invest is één van de wereld grootste terminalexploitanten met ervaring in meer dan 25 havens in 2 continenten.
De Eco hopper is ontworpen droog bulkmateriaal te verhandelen zoals cementklinkers, kalksteen, gips, … . De Eco Hopper wordt geladen met een mobiele havenkraan en lost het materiaal via een transportband op hoog niveau met een snelheid van 1200 tph of via een speciale afvoer rechtstreeks in de vrachtwagens met een snelheid van 700 tph.

SAMSON Eco Hoppers zijn een ecologische oplossing om doog bulk materiaal te verhandelen. Dankzij een scala aan stof vermindering en -beheersende maatregelen kan de materiaalverspilling gereduceert worden en het rondvliegend stof beperkt worden.

De Eco Hopper is robuust gebouwd en is bestendig tegen alle weersomstandigheden en de impact van een grijper die schade zou toebrengen. De Eco hopper is betrouwbaar in drukke havens en terminals.

SEA-invest koos voor de Samson eco Hopper voor zijn flexibiliteit. Naast de mogelijkheid om verschillende materialen te kunnen transporteren, kan de installatie in een later stadium ook omgebouwd worden naar de havens van de toekomst.
De logistieke dienst van de havens moet erop toezien dat de logistieke kost compatibel is met de marktprijs van het materiaal dat wordt getransporteerd en dat hun materiaal beantwoord aan de vraag van de markt.

Mr.Sébastien Ghesquires, Directeur van SEA-Tech, de SEA-Invest Engineering dochteronderneming, bevestigt dat in een competitieve markt het noodzakelijk is om te verzekeren dat de diensten betrouwbaar en hun geld waard zijn. Ecologische verantwoordelijkheid wordt zeer serieus genomen bij SEA-Invest. ”Wij streven om efficiente, kosteffectieve en milieuvriendelijke service aan te bieden en wij zijn fier om onze havens met SAMSON installaties te kunnen uitrusten.
SAMSON Materials Handling heeft meer dan 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van installaties om droog bulkmateriaal te verhandelen in een verscheidenheid aan sectoren over de hele wereld. ”

Geschreven door

Lybover Recycling (BULK .ID)

BULK .ID (Lybover Recycling) is sterk in handling en separation van bulkgoederen. Lees meer