Schroeftransporteurs WAMGROUP, wereldwijde meerwaarde

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
36 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Schroeftransporteurs WAMGROUP, wereldwijde meerwaarde

Als wereldwijd toonaangevende producent van schroeftransporteurs en doseerschroeven, en met meer dan een half miljoen units geleverd in vier decennia, biedt de Wamgroup op maat gemaakte schroeftransporteurs en doseerschroeven voor specifieke doeleinden en voor diverse industrieën, als veevoeder, plastic, bouwmaterialen en voeding.

De ontwikkeling en de productie zijn volledig in eigen hand en WAM zal altijd streven naar meer innovatie en meer efficiëntie. Het feit dat we op elk continent dekking hebben is een grote meerwaarde, maar ook omdat we vanuit vaste standaards produceren is het altijd passend als het om hetzelfde type gaat. Het maakt dan niet uit of de schroef uit India of Italië komt.

Zo groeit de Wamgroup nog steeds en hebben we met WAM Algerije het aantal van 58 verkoopvestigingen bereikt. WAM Holland is in Nederland verantwoordelijk voor de service en distributie van de schroeftransporteurs. De productie en logistiek zijn prima op elkaar afgestemd en zorgen voor korte levertijden. WAM Holland biedt ondersteuning in grote en kleine projecten.

Geschreven door

Logo van:Schroeftransporteurs WAMGROUP, wereldwijde meerwaarde

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer