Schrijf u nu in voor de Proces Innovatie Prijs 2014

icon.highlightedarticle.dark R&D
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Schrijf u nu in voor de Proces Innovatie Prijs 2014

Krijgt uw product of dienst voldoende aandacht? Schrijf u nu in voor de Proces Innovatie Prijs 2014. Een nominatie van uw innovatie zal u maximale exposure opleveren voor uw nieuwe product of dienst.

Dit najaar wordt op 30 september, de eerste dag van de beurs Industrial Processing in Utrecht, weer de Proces Innovatie Prijs uitgereikt. De vorige edities kenmerkten zich door een groot aantal inzendingen en interessante producten en vindingen. De PIP is een initiatief van de Vereniging Machevo & Bulk en VNU Exhibitions, de organisator van de beurs. Voor deze editie hebben zij Henk Klein Gunnewiek, hoofdredacteur van Solids Processing Benelux, gevraagd om als juryvoorzitter op te treden en een vakjury samen te stellen.

Er wordt zowel een jury- als een publieksprijs uitgereikt. Voor leveranciers is het uiterst interessant om mee te doen. Eerdere winnaars gaven aan dat een Award extra marktkansen biedt aan een product. Meer informatie over voorwaarden en deelname vindt u op deze pagina. De inzendtermijn sluit op 16 mei 2014.

De vakjury gaat alle inzendingen beoordelen en selecteert de genomineerden voor zowel de vakprijs als de publieksprijs. Het publiek kan middels een stemming op het internet bepalen welke genomineerde de publieksprijs in ontvangst zal nemen. De vakjury kiest de uiteindelijke winnaar van de vakprijs.

Meer zienicon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark