Samenwerkingsovereenkomst Easyfairs en Proces Media

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Samenwerkingsovereenkomst Easyfairs en Proces Media

Beursorganisator Easyfairs Netherlands en uitgever Proces Media hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor beurzen Solids Rotterdam en Pumps & Valves Rotterdam.
Proces Media zal in de komende maanden uitgebreid aandacht schenken aan de in oktober te houden beurzen met zijn titels Solids processing en Fluids processing. Dit zowel online als in de gedrukte uitgave.
Proces Media zal deze beurseditie opnieuw en exclusief voor Easyfairs het speciale beursmagazine maken. Dit betreft de beurscatalogus ter promotie van Solids Rotterdam en Pumps & Valves Rotterdam. De Beurscatalogus krijgt de vorm van een magazine met praktische informatie en achtergronden over de twee beursdagen, met in het hart de beursplattegrond. Nieuwe initiatieven als de Instrumentatiestraat en het randprogramma worden ook in de Beurscatalogus belicht. De Beurscatalogus met alle ins en outs over het evenement zal in aanloop naar de beurs samen met de bladen Solids processing en Fluids processing onder de doelgroep worden verspreid. Bovendien krijgen alle bezoekers van de beurzen de Beurscatalogus persoonlijk bij de entree uitgereikt.

In het kader van het hoofdmediapartnerschap zal Proces Media beide beurzen de komende maanden ook onder de aandacht brengen in de bladen Solids processing en Fluids processing. Dit via voorbeschouwingen, interviews, en het noviteitenoverzicht in Solids processing en Fluids processing 4 – 2019. Online zullen berichten over de berichten in de nieuwsbrieven en partnermailings extra attentiewaarde voor de beurzen creëren.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark