Samenwerking SIMEM met Motogroup

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Samenwerking SIMEM met Motogroup

Sinds 11 oktober 2016 heeft Motogroup een exclusieve samenwerking opgestart met SIMEM voor België, Nederland en Frankrijk.

Dit bedrijf is reeds 50 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines en installaties voor de productie van beton en beton-gerelateerde producten. SIMEM beschikt over een groot gamma aan oplossingen, specifiek gericht op deze betonproductie.

– Wetbeton : vaste installatie voor betonproductie
– Flowbeton : hoge capaciteit installatie voor continu betonproductie
– EAGLE : compacte installatie voor betonproductie
– MMX : mobiele installatie voor betonproductie
– Precast : dé oplossing voor de prefabindustrie
– Concrete Recycling & Betonwash : recyclage van gebruikt/vervuild water
– Sleutel op de deur oplossingen met betrekking tot betonproductie
– Mobiele oplossingen
– Eigen productie mengers

Dit productengamma biedt de oplossing waardoor Motogroup zich nog meer kan profileren in de betonindustrie. Dankzij SIMEM kan Motogroup nu ook marktconforme en standaard oplossingen aanbieden. Daar waar de situatie het vereist zal Motogroup instaan voor het ontwerp en productie van het custom-made gedeelte als aanvulling op de SIMEM-installatie. Tevens wordt de volledige installatie op site gemonteerd en opgestart door de ervaren montageteams van Motogroup. Nadien verzorgt de Motogroup service afdeling de dienst-na-verkoop.

Een unieke tandem, maar … één contact, één verantwoordelijkheid !
Daarnaast blijft Motogroup installaties ontwerpen en produceren voor de bulk-handling industrie. De focus ligt hierbij voornamelijk op de bouw-gerelateerde industrie, maar ook op nieuwe sectoren zoals de zeer bloeiende recyclagesector.

Het bedrijf Motogroup behoort tot de Lybover group en werkt bij de realisatie van turn-key projecten nauw samen met de overige bedrijven in deze familiegroep.

Geschreven door

Lybover Recycling (BULK .ID)

BULK .ID (Lybover Recycling) is sterk in handling en separation van bulkgoederen. Lees meer