RVS shearbeam load cells SK30X

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: RVS shearbeam load cells SK30X

De gerenommeerde Franse fabrikant SCAIME produceert per jaar ruim 100.000 weegcellen. Naast de bekende platformweegcellen voor de bouw van o.a. weegschalen maken ook opnemers met hogere capaciteiten, zoals buigstaafopnemers en shearbeams deel uit van het leveringsprogramma.

De nieuwste ontwikkeling betreft een compacte uit RVS vervaardigde load cell type-serie SK30X met een doorsnede van 30 x 30 mm, welke volledig is dichtgelast.

Deze shearbeam met gematched uitgangssignaal is ideaal voor het bouwen van weegplateaus en checkweighers, waarvoor optioneel een zelfinstellende belastingsvoet kan worden meegeleverd.

De SK30X weegcellen beantwoorden aan de zeer hoge eisen die speciaal in levensmiddelen, de farmaceutische en de chemische industrie worden gesteld (IP68).

Zij hebben een Europese toelating voor 3000 delen voor ijkwaardige toepassingen volgens OIML R60 en worden op verzoek geleverd met een ATEX certificaat voor gebruik in een explosie gevaarlijke omgeving.

De SK30X-serie is leverbaar met de nominale bereiken 500, 1000 en 2000 kg.

Documentatie over deze en andere SCAIME producten kan worden aangevraagd…

Geschreven door

Logo van:RVS shearbeam load cells SK30X

Bienfait BV

Bienfait is opgericht in Aerdenhout in 1931. Bienfait B.V. heeft in de lang verstreken periode een enorme kennis opgebouwd op de in onze site vermelde industriële vakgebieden. Wij kunnen u... Lees meer