Russell Finex presenteert interactieve applicatietool

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Russell Finex presenteert interactieve applicatietool

Russell Finex, wereldwijd marktleider in fijnmazige separatietechnologie heeft een nieuwe, innovatieve interactieve selectietool ontwikkeld voor de verwerkende industrie die snel en eenvoudig de meest geschikte separatieoplossing aanreikt voor een bepaalde toepassing. De interactieve selectietool van Russell Finex helpt professionals in de verwerkende industrie een passende filtratieoplossing vinden die geschikt is voor een bepaald proces. Russell Finex levert al meer dan 80 jaar separatieoplossingen, en heeft de meest uitgebreide selectie aan apparatuur in de sector. Deze tool helpt u het juiste product voor de juiste toepassing te vinden.

De lay-out van de selectietool is zodanig ontworpen dat u onmiddellijk naar de meest geschikte separatieoplossingen wordt geleid. U ziet een fabriek die is ingedeeld in drie secties: onbewerkte grondstoffen, primaire en secundaire bewerkingsprocessen en, ten derde, verpakking. Als u een sectie selecteert geeft de tool u een overzicht van de verschillende processen en mogelijke oplossingen.

De interactieve selectietool van Russell Finex is nieuw in de branche en voorziet professionals in de verwerkende industrie van relevante informatie en de beste oplossing, en vergemakkelijkt het selectie- en koopproces. ”Bij Russell Finex streven wij ernaar om goede klantenservice en ondersteuning te bieden. De nieuwe interactieve online selectietool is ontwikkeld om onze klanten beter te kunnen informeren, en het verband tussen de apparatuur van Russell Finex en de productielijn te verhelderen”, zegt Richard Kay, Business Development Manager. ”Hoewel deze tool zeer specifiek is, is hij voor alle bedrijven bruikbaar, ongeacht welke branche”, aldus Kay.

Probeer de interactieve toepassingsvinder via onderstaande link.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Russell Finex presenteert interactieve applicatietool

Russell Finex N.V.

Russell Finex nv; wereldleider op gebied van zeefmachine en filters. Prijs, kwaliteit, productiviteit: drie sleutelwoorden die een firma zeker in het oog moet houden om de concurrentie voor te blijven.... Lees meer