Rucon Ventilatoren op Industrial Processing 2010

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rucon Ventilatoren op Industrial Processing 2010

Rucon Ventilatoren heeft pasklare oplossingen voor zowel grote als kleine ventilatieprojecten. Zeer hoge of lage temperaturen, corrosie, explosie, bijtende of verontreinigde stoffen, Rucon industrieventilatoren zijn altijd afgestemd op het “zware” werk. Vandaar dat Rucon op de vakbeurs Industrial Processing aanwezig is.

Kunststof ventilatoren
Tijdens de Industrial Processing toont Rucon Ventilatoren onder andere de kunststof ventilatoren uit de serie RV. Deze ventilatoren kunnen in verschillende soorten kunststof worden geleverd en in diverse uitvoeringen, zoals axiaal- , centrifugaal- en dakventilatoren, en in diverse afmetingen. Ze worden direct of indirect aangedreven en bezitten een aantal toebehoren dat eveneens geschikt is voor agressieve milieus.

Compleet
Het assortiment van Rucon Ventilatoren omvat naast kunststof ventilatoren ook direct- en V-snaar gedreven ventilatoren. Stalen en roestvrijstalen ventilatoren worden op voorraad gehouden in zowel centrifugaal als axiaal uitvoering. Al deze uitvoeringen zijn ook in ATEX leverbaar.

Industrial Processing 2010
De Industrial Processing is de grootste vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie in de Benelux. Van 5 t/m 8 oktober 2010 staan de hallen 10 en 11 van Jaarbeurs Utrecht vol met het laatste nieuws op het gebied van procesapparatuur, -engineering en –automatisering.

Rucon Ventilatoren B.V. staat in hal 10, standnummer C044

Geschreven door

Systemair B.V.

Systemair is fabrikant en leverancier van energiezuinige ventilatoren & accessoires, luchtverdelingsproducten & brandbeveiliging, compacte WTW-units en standaard & modulaire luchtbehandelingsunits. We bieden hoogwaardige, betrouwbare systeemoplossingen voor de utiliteit, gezondheidszorg, industrie,... Lees meer