Rookgas-, temperatuur- en drukmeter in 1

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rookgas-, temperatuur- en drukmeter in 1

Recent heeft Euro-Index de Eurolyzer ST geïntroduceerd. Dit is de nieuwe, revolutionaire serviceanalyser van de blauwe lijn® . De Eurolyzer ST is een nauwkeurige rookgasanalyser, temperatuurverschilmeter en optionele drukverschilmeter in één compacte behuizing. Op het grote TFT-kleurenscherm met een hoge resolutie worden de diverse Nederlandstalige meetmenu’s, iconen en meetresultaten duidelijk weergegeven. De Eurolyzer ST is eenvoudig te bedienen door het ronde touchpad met tiptoetsen. De meetresultaten kunnen op een microSD geheugenkaart worden opgeslagen. Moderne communicatiemogelijkheden als IrDA, USB en Bluetooth® zorgen voor eenvoudige communicatie van de meetresultaten naar een PC.

De Eurolyzer ST beschikt over de modernste elektrochemische sensoren van City Technology (Honeywell). De CO-sensor is waterstof gecompenseerd en heeft een meetbereik tot 1 vol%. Het apparaat is EN50379:2005 deel 2 gecertificeerd.

Op de site van Euro-Index worden regelmatig nieuwe firmware versies beschikbaar gesteld. Hierdoor beschikt u altijd over de nieuwste functies. Met de geïntegreerde beschermholster met magneten en de RVS aansluitnippels is de Eurolyzer ST uiterst duurzaam.

Geschreven door

Euro-Index B.V.

EURO-INDEX Nederland is een technische handelsonderneming en levert meet- en regelapparatuur voor veiligheid, onderhoud en nieuwbouw van technische installaties. Deze activiteiten worden o.a. ondersteund door preventief onderhoud, reparaties, kalibraties en... Lees meer