Roll-out SolidWorks Educational 2009-2010

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Roll-out SolidWorks Educational 2009-2010

Docenten kunnen zich vanaf juni laten informeren over de nieuwste versie SolidWorks voor het onderwijs. Op 16 en 17 juni organiseert Cades de roll-out van SolidWorks Educational 2009-2010, in `s-Hertogenbosch en Almelo.

Antonette den Dekker, Education Manager bij Cadmes: “dit is de eerste keer dat wij een roll-out organiseren voor het onderwijs. Docenten gaven bij mij aan dat hier behoefte aan was, ook al kwamen zij ook naar onze ‘reguliere’ roll-out sessies”.

Deelname aan de roll-out is kosteloos.

Vernieuwingen
In de nieuwste versie is een duidelijke focus op gebruikersgemak en snelheid doorgevoerd. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk veel sneller grote samenstellingen op te zetten en de 2D tekeningen hiervan. Ook het lesmateriaal is onder handen genomen, vanaf september zijn er nieuwe tutorials beschikbaar, zij vormen een aanvulling op het huidige lesmateriaal.

Cadmes en onderwijs
Den Dekker: “wij, van Cadmes, vinden een goede relatie met het onderwijs zeer belangrijk. Studenten zijn immers de toekomst en het is belangrijk dat zij vroeg beginnen met het ontwerpen in 3D CAD zodat zij moeiteloos in het bedrijfsleven kunnen integreren”.

Cadmes, met diverse vestigingen in de Benelux, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE en PDM-software. Cadmes heeft een verregaande samenwerking met het onderwijs, tevens is Cadmes lid van de Onderwijscommissie van de FPT. Deze commissie wil de samenwerking tussen bedrijven en scholen beter optimaliseren

Geschreven door

Cadmes B.V.

Lees meer