Rice Lake op Solids Anwerpen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rice Lake op Solids Anwerpen

Rice Lake Weighing Systems Europe b.v., gevestigd in Heteren, neemt komende week deel aan de beurs Solids in Antwerpen. De Belgische markt wordt voor Rice Lake steeds belangrijker, wat de reden was om voor de tweede keer voor deze beurs in te schrijven. Op de stand (H4280) laat Rice Lake zien dat het o.a. gespecialiseerd is in weeg- en doseersystemen voor de bulkindustrie. Ten eerste wordt het nieuwe Bulkside meetsysteem getoond, een flowmeter voor stortgoederen die goedlopend en niet-klevend zijn, met een hoge meetnauwkeurigheid. Verder zijn er de volgende weegsystemen te zien: bandweger, weegband, schroefweger, siloweegsystemen en een uitgebreid programma loadcells met bijbehorende mounts en weegprocessoren.

Naast het leveren van weegsystemen en componenten heeft Rice Lake een zeer ervaren serviceafdeling, die de eigen systemen in bedrijf neemt, er onderhoud op verricht en storingen verhelpt. Bovendien verleent Rice Lake ook service op bijna alle andere merken weegsystemen.

Geschreven door

Logo van:Rice Lake op Solids Anwerpen

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer