Rice Lake komt met nieuwe Master weegprocessor

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
92 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Rice Lake komt met nieuwe Master weegprocessor

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. uit Heteren (voorheen Master Engineering B.V.) brengt een nieuwe weegprocessor, model WE503, op de markt. Het apparaat is in eerste instantie bedoeld is voor bandweging. Echter, de indicator kan ook gebruikt worden voor Loss-in-Weight toepassingen, schroefweegsystemen, checkweighers, batch-systemen en afvul systemen.

De WE503 heeft als groot voordeel, dat er hardware matig slechts één versie is.
Het zelfde apparaat kan gebruikt worden als wand- of tafelmodel, maar kan ook worden ingebouwd in een paneel. Als voeding is er zowel 230 V als 24 VDC mogelijk. Standaard heeft de WE503 een RS232/485 poort en digitale in- en uitgangen.

Optioneel kunnen er analoge uitgangen geplaats worden (4-20 mA + telpuls) en zijn er diverse fieldbus mogelijkheden, zoals Profibus DP, Profinet, Ethernet TCP, Ethernet IP, Devicenet, Ethercat en Can Open;

Menu gestuurde bediening, speciale functietoetsen en een grafisch LCD display maken de WE503D tot gebruiksvriendelijke instrument.

Rice Lake heeft een aantal specialisten in dienst die de afnemers kunnen informeren over weegsystemen en adviseren welke model het meest geschikt is voor de betreffende toepassing.

Het leveringsprogramma van Rice Lake bestaat o.a. uit de Master bandwegers, weeg/doseerbanden, schroefweegsystemen, Bulkslide flowmeter, valplaat meetsystemen, Loss-in-Weight-systemen, doorstroomwegers, silo- en bunkerwegingen en batchwegers. Daarnaast is er een uitgebreid leveringsprogramma van Rice Lake weegplateaus, loadcells, indicatoren.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Rice Lake komt met nieuwe Master weegprocessor

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer