Retec is nu exclusief verdeler voor Terwin smeltdruksensoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Retec is nu exclusief verdeler voor Terwin smeltdruksensoren

Terwin is al sinds meer dan 40 jaar fabrikant van smelt drukopnemers, en is een echt Engels familiebedrijf. Na een jarenlange samenwerking in Amerika, beslisten zij hun eigen smeltdruktransmitter te maken die beter, sterker en ecologischer zou zijn dan de andere. Ze werden gedreven door vakkennis en liefde voor het vak.

Terwin smeltdruktransmitters worden nu, 40 jaar later, over de hele wereld verdeeld, en zijn ze het duurzame en sterke alternatief voor vele andere merken. Kenmerkend zijn vooral de reeks smeltdruktransmitters van 100% RVS, zonder de kwikhoudende vloeistoffen zoals bij de meeste andere merken. Een unieke en gepatenteerde productie, waarbij zowel duurzaamheid als veiligheid primeren.

Tony De Backer van DBT Industry was voorheen agent voor Terwin in België. Met zijn 77 lentes denkt hij nu aan pensioen en draagt hij de fakkel over aan ons. Met veel passie zullen wij Terwin op de Benelux markt gaan verdelen.

Met onze opleiding van Terwin en van het Vlaams Kunststof Centrum (beter: Flanders Plastic Vision) over het echte proces van extrusie achter de kiezen, kunnen we vooruit.
Wij zien in de producten van Terwin een goede aanvulling op de klassieke niveaumelders van UWT die wij al jarenlang in de plastic-industrie inzetten. Wij kunnen klanten een kortere weg naar een feilloze productielijn bieden dankzij deze kwaliteitsvolle merken.

Geschreven door

Retec Instruments Bvba

RETEC INSTRUMENTS Retec is specialist in het meten van niveau, druk, debiet en temperatuur in de industriële omgeving. Nauwkeurige meetgegevens zijn onmisbaar voor de continuïteit, kwaliteit en efficiëntie van uw... Lees meer