Retec en UWT lanceren de Capanivo

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Met de nieuwe Capanivo realiseert UWT een high-end capacitieve melder, een top-of-the bill toestel dat snel reageert, makkelijk in te stellen is en onderhoudsvrij is.

UWT – de bulk-specialist :
Omdat UWT zich 100% toelegt op elektromechanische melders voor vaste stoffen, kunnen zij al hun kennis bundelen voor zij een nieuw toestel ontwikkelen. Waar andere toestellen beperkingen geven, of andere merken enkele specifieke kenmerken niet kunnen leveren, zorgt UWT voor een toestel dat het beste op de bulkmarkt is.

Overal inzetbaar
Bouwmaterialen, voedingsindustrie, plastics, rubber, veevoeders, chemicaliën, steenkool of stof …. De Capanivo is werkelijk multi-inzetbaar.
Dankzij de kalibratie vooraf en de 4 instelbare schakelniveaus is het toestel meteen klaar voor gebruik. Zijn ergonomische vorm en gebruikte materialen zorgen ervoor dat de Capanivo onderhoudsvrij is.

Prijs-kwaliteit
Zoals altijd zijn er veel belangrijke factoren als u meetapparatuur bestelt.
Bij Retec weet u dat u een top-product koopt, omdat onze fabrikanten stuk voor stuk specialisten zijn in hun niche. Maar prijs is ook belangrijk, goede of minder goede economische tijden – dat speelt geen rol.
Met een basisprijs van €158 is de Capanivo klaar om de markt te veroveren.

Bel of mail ons om uw offerte aan te vragen. Wij zullen u zoals steeds aangenaam verrassen.

Geschreven door

Retec Instruments Bvba

RETEC INSTRUMENTS Retec is specialist in het meten van niveau, druk, debiet en temperatuur in de industriële omgeving. Nauwkeurige meetgegevens zijn onmisbaar voor de continuïteit, kwaliteit en efficiëntie van uw... Lees meer